Qui Som


Som un grup jove i amb suficients coneixements per a dur a terme totes les propostes que es defineixen en aquesta p脿gina.

A m茅s a m茅s estem disposat a nous reptes, el nostre principal repte 茅s efectuar el millor servei per als nostres clients, degut a que la nostra feina es veu recompensada amb la satisfacci贸 dels nostres clients.

Com Som


Com a norma general tenim que " La satisfacci贸 del client 茅s la nostra garantia de continuitat". Cada treball representa al nostre equip, un nou repte i una oportunitat de poder donar el millor servei als nostres clients.

Serveis


Gestions d'Obra

Gestions d'Obra

La nostra funcio en aquest departament ser脿 la d'efectuar totes les gestions que faci falta per a dur a terme una obra.

Ja sigui des de la confecci贸 del projecte, passant per la direcci贸 d'obra, i efectuant una gesti贸 de l'obra en costos, contractaci贸 i coordinaci贸 d'industrials, planificaci贸 i control de qualitat.

Finalitzant l'obra amb un seguiment exhaustiu dels repasos finals d'obra i tota la burocr脿cia que faci falta per a tenir el client definitivament les claus.

Estudis de Viabilitat

Estudis de Viabilitat

S'efectuen estudis de viabilitat, per a solars que s'hagin d'adquirir a posteriori o de solars que ja estan a la disposici贸 del promotor.

A m茅s a m茅s, tenim una cartera de solars amb estudis de viabilitat efectuats que poden estar a disposici贸 del nostre client.

Informes Pericials

Informes Pericials

Es t茅 una gran experi猫ncia en efectuar informes, dictamens i peritatges judicials, ja sigui per clients privats o per la cartera de gavinets d'advocats que ens reconeixen la nostra feina.

Auditories de Projectes i Amidaments

Auditories de Projectes i Amidaments

El nou CTE (Codi T猫cnic de l'edificaci贸) ha entrat en vigor desde l'any 2008, per aix贸 tenim una formaci贸 i ens estem actualitzant per a poder donar els serveis d'auditories de projectes amb el nou CTE.

Ja sigui per despatxos d'Arquitectura o per a Promotors que vulguin un segon punt de vista t猫cnic del projecte que han de desenvolupar.

A l'hora tamb猫 donem el mateix servei per貌 en temes d'amidaments d'obra, ja sigui per despatxos d'arquitectes o promotors.

Projectes i Llic猫ncies d'Activitats

Projectes i Llic猫ncies d'Activitats

Es fan projectes de tot tipus degut al suport intern que tenim o fins i tot, tenim col-laboradors externs competents per a efectuar un projecte adient pel client.

Igualment tenim facilitat en tramits i documentaci贸 necessaria per efectuat llicencies d'activitat.

Tasques Varies

Tasques Varies

Administratives, projectes d'obres menors, serveis a despatxos t猫cnics, c猫dules d'habitabilitat de segona ocupaci贸, direccions d'obra i coordinacions de Seguretat...

Qualsevol tasca que faci falta la nostra experiencia la durem a terme; aix貌 no 茅s un repte, si no 茅s un servei que volem donar al qualsevol client que entregi la seva confian莽a amb nosaltres.

Contacte

Informaci贸 de Contacte:

c/. Moss茅n Cinto Verdaguer, 58 - Torrefarrera

657422566

informame@irkum.cat

Codi Seguretat: captcha

Informaci贸 b脿sica sobre protecci贸 de dades

Responsable IRKUM + info

Finalitat Establir contacte. + info

Legitimaci贸 Consentiment de l'interessat. + info

Destinatari de cessions En cap cas hi ha cessions de dades a tercers.

Drets Tens dret, entre d'altres, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades. + info